SARI FÄLT

SARI FÄLT
YKSILÖ- JA PARITERAPEUTTI

YKSILÖ- JA
PARITERAPEUTTI

Parisuhdeterapialla yhteinen tulevaisuus

Useimmille pareille tulee jossain vaiheessa tilanteita, joissa syystä tai toisesta usko parisuhteeseen on koetuksella. Mikäli ette halua luovuttaa, pariterapeuttina autan teitä löytämään tien hyvään yhteiseen tulevaisuuteen. Puolueettoman ja tasapuolisen terapeutin ohjatessa keskustelua on helpompi työstää vaikeaksi koettuja asioista ja päästä molemmille mieluisaan tulokseen. Näin on varsinkin, jos keskusteluyhteys on heikentynyt tai keskusteleminen on alunperinkin ollut parisuhteessa vaikeaa.

Sopuisa ero tai yhteishuoltajuus

Parisuhdeterapian tavoitteena voi olla myös sopuisa ero tai yhteishuoltajuuden pelisääntöjen hiominen.

Yksin terapiaan

Jos puoliso ei halua osallistua pariterapiaan, apua voi hakea yksinkin. Suhde parantuu usein huomattavasti, kun yksilöterapiassa käynyt puoliso on tiedostanut millaisin pienin teoin voi itse vaikuttaa parisuhteeseensa positiivisesti.

Toisinaan on tarpeen selkeyttää yksin omia ajatuksiaan.

Parisuhdeterapian kesto

Parisuhdeterapian kesto määräytyy tarpeenne mukaan. Useimmiten pari tapaamiskertaa riittää. Toisinaan muutos edellyttää pidempää prosessia. Tapaamiset toteutetaan yleensä joka toinen viikko. Tapaaminen kestää 1,5 tuntia. Terapian aikana voi olla hyödyllistä tavata puolisoita myös erillään. Tällöin tapaaminen kestää 45 minuuttia.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Voit varata tapaamisajan halutessasi myös suoraan netissä.